Web Analytics Made Easy - Statcounter

خریداران شرکت تجارت الکترونیک ثامن که با نام سکه ثامن فعالیت میکرد، طی روزهای اخیر امکان برداشت وجوه سرمایه‌گذاری خود را نداشته و کسی هم پاسخگوی آنان نیست.

 سرویس اقتصاد مشرق - شرکت" تجارت الکترونیک ثامن" که چندوقتی است پس از تلاطم‌های شدید بازار ارز و سکه کشور با هدف تسریع در فرآیند خرید و فروش و مبادله سکه به‌صورت آنلاین، فعالیت خود را گسترش داده است، در روزهای اخیر با مشکلاتی در بازپرداخت وجه خریداران خود مواجه شده که این مسئله سبب شده جمع زیادی از مشتریان این شرکت، اقدام به تنظیم شکایت علیه مدیران آن نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعاتی که جمعی از مشتریان این سایت در اختیار مشرق قرار دادند، طی روزهای اخیر امکان برداشت موجودی حساب‌های خود را نداشتند.

طبق اعلام شرکت، امکان درخواست واریز وجود ندارد.

  این در حالی است که براساس اطلاعیه ای که روز 24 شهریور در سایت منتشر شد قرار بود این مشکل تا روز گذشته برطرف شود.

اطلاعیه شرکت درخصوص واریز از 24 شهریور

یکی از خریداران از این سایت در گفتگو با خبرنگار مشرق اعلام کرد:

از روز شنبه این هفته معامله انجام نمیشه و درخواست واریز وجه سایت هم بسته شده است. مسئولین شرکت هیچ تلفنی را جواب نمی دهند و عده‌ای از خریداران به دفاتر شرکت ثامن هم که مراجعه کردند ( تبریز و تهران) اعلام شده که دفاتر بسته است.

از سوی دیگر، مسئله‌ای که سبب شده بیشتر مشتریان و خریداران این شرکت نسبت به احتمال از بین رفتن دارایی و سرمایه‌خود نگران شوند این بود که نماد  اعتماد الکترونیکی کسب و کارهای اینترنتی نیز صفحه مربوط به سایت سکه ثامن را مسدود کرده و نمایش نمی‌دهد.

درواقع با حذف نشان (eنماد) که یکی از راه‌هایی است که مردم می‌توانند به آن سایت اعتماد کنند، عملا مشتریان و کسانی که سرمایه‌های خرد و کلان خود را به امانت دست این مجموعه سپردند، ترس آن را دارند که صاحبان این نماد پول های به امانت گذاشته مردم را پس ندهند و یا نتوانند پس دهند.

جای خالی نماد اعتماد الکترونیکی

از همین رو و با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم، پول‌های خود را در این شرکت سرمایه‌گذاری کردند و اکنون نگرانی از بابت بازگشت سرمایه دارند، بررسی دقیق و برخورد با متخلف و متخلفان احتمالی در این ماجرا و جلوگیری از مسایلی که ممکن است در آینده پیش بیاید نظیر آنچه در خصوص چندین موسسه اعتباری شاهد بودیم، تکرار نشود.

مشرق در گزارش‌های بعدی به ابعاد دیگری از این سایت فروش سکه می‌پردازد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی تحولات عراق برجام سکه ثامن شکایت کلاه برداری نماد اعتماد الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل